The Clinic

before & after huidbehandelingen

BEFORE & AFTER huidbehandelingen

Een huidbehandeling bij ons betekent dat je gegarandeerd bent van kwaliteit. Toch begrijpen we het als je eerst graag wat ervaringen leest van klanten die een behandeling bij ons hebben gehad. Hieronder lees je over een ervaring van een behandeling voor permanente make-up en voor een skinDNA huidbehandeling. Heb je daarna nog vragen over de before & after huidbehandelingen of over iets anders? Neem dan vooral contact met ons op.

Permanente make-up bij Jennifer

Ik ben kaal. En niet alleen op mijn hoofd, maar ook mijn wimpers en wenkbrauwen zijn uitgevallen. De ziekte die ik heb heet Alopecia waarbij je haar uitvalt. Bij de één alleen op het hoofd, bij een ander overal en ik behoor tot de laatste categorie. Nogal heftig als je nog jong bent en er erg onzeker van wordt.

Inmiddels zijn we drie jaar verder en heb ik een heel mooi haarwerk waardoor niemand ziet dat ik kaal ben. Maar het tekenen van mijn wenkbrauwen was wel een dingetje. Ze zaten nooit recht, voor ik het wist had ik ze er al afgeveegd en het zag er niet uit. Via mijn moeder ben ik bij Ahmet terecht gekomen: ze zag mijn struggle met mijn wenkies en had op internet gezocht naar een wenkbrauwspecialist.

Ik heb het nooit zo met permanente make-up en tattoos gehad, totdat ik zag wat er mogelijk was. Tijdens een intakegesprek was ik al vrij snel overtuigd. Ahmet heeft mijn wenkbrauwen behandeld met permanente make up en er superechte wenkbrauwen van gemaakt. Geen lelijke balken, maar echt ogende en realistische wenkbrauwhaartjes. Ben er elke dag nog steeds blij mee. Ondertussen is het alweer een keer bijgewerkt (want de kleur wordt minder mooi op een gegeven moment) en dat zal ik voor de rest van mijn leven blijven doen. Ondertussen heb ik overigens ook mijn ogen door Ahmet laten behandelen: superfijne stipjes rondom mijn ogen geeft het effect van echte wimperhaartjes. Ben er zo blij mee…

before & after huidbehandelingen
before & after huidbehandelingen
ahmet nononsense

SkinDNA bij Alma

”Het skinDNA onderzoek heeft me veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ben inmiddels al bijna 60 jaar en heb mijn hele leven in de beauty industrie gezeten. Ik heb veel ontwikkelingen in de huidverzorging meegemaakt en doordat ik dicht bij het vuur zit heb ik de kans gehad om de mooiste en beste cosmeticaproducten te gebruiken. Hoe ouder ik werd, hoe lastiger ik mijn huidverzorging ervaarde. Ik weet mijn klanten prima te vertellen wat ze moesten gebruiken en geef nog steeds de mooiste behandelingen met prachtig resultaat, behalve bij mezelf.

Op de één of andere manier reageert mijn huid tegenwoordig altijd gevoelig. Ik ervaar veel branderigheid, roodheid en jeuk. Ik heb Ahmet leren kennen tijdens een training die ik bij hem gevolgd heb. Ik was aangenaam verrast en heb hem achteraf benaderd met mijn probleem, waarop hij mij de DNA test heeft geadviseerd. Zogezegd zo gedaan, en de uitkomst was erg duidelijk: mijn huid gaf aan overprikkeld te zijn en de weerstand was zeer minimaal.

Na de uitkomsten uitgebreid met Ahmet te hebben besproken heb ik exact opgevolgd wat me werd geadviseerd. Dit was een aanpassing van mijn producten voor dagelijks gebruik, het innemen van een speciale soort antioxidant en voorzichtig aan begonnen met aangepaste behandelingen. En nu, een half jaar later ga ik een intensief huidverjongingstraject in bij Ahmet. Het bewijs is er: de huid is een levend orgaan en nu na deze ervaring kan ik alleen maar beamen dat als je gebruikt wat je huid wilt, dat het resultaat er echt wel komt. Als klant maar ook als vakvrouw kan ik deze DNA test iedereen aanraden. Zoals Ahmet ook zegt: je ziet niet aan iemands neus wat je huid nodig heeft…

Dit zijn twee van de velen succesverhalen die we van klanten hebben ontvangen. Wil jij ook aan de slag met een SkinDNA test, permanente make-up of 1 van onze andere behandelingen? Neem dan een kijkje via onderstaande knoppen.

before & after huidbehandelingen
Scroll naar boven