The Clinic

eeuwige jeugd

De eeuwige jeugd

Kijk jij ook wel eens in de spiegel en denk je dan dat je huid niet meer is wat het ooit is geweest? Je huid voelt minder strak, je begint hier en daar meer rimpeltjes te zien of je krijgt steeds meer pigmentvlekjes.

Enerzijds weet je dat het er allemaal bij hoort: je bent immers door je jeugdige jaren. Op zo’n moment besef je dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en dat je gelukkig moet zijn: je hebt immers geleefd en ach, die paar rimpeltjes horen er nu eenmaal bij. Maar als je dit iedere dag denkt terwijl je in de spiegel kijkt is een oplossing voor je rimpeltjes diep van binnen wel heel wenselijk. En die oplossing is er!

Hoe vaak ik wel niet mensen heb gezien die roodheid, pigmentvlekjes of sproeten helemaal niet erg vinden maar net die paar rimpeltjes op de bovenlip het liefst weggetoverd willen hebben, is ongekend groot. Ik zeg wel eens: je bent niet wie je wilt zijn, maar je bent wat je in de spiegel ziet. Hoe prachtig iemand ook kijkt of hoe gezond die huid ook mag wezen: sommige mensen zien enkel wat ze niet willen zien. Gelukkig leven we in een tijd waarbij voor iedereen een passende oplossing bestaat, waarmee we hetgeen wat storend wordt ervaren kunnen behandelen. Het is dan niet met een toverstok, maar de mogelijkheden zijn er wel.

Wil je weten wat we voor jou en je huid kunnen betekenen? Boek dan nu een afspraak voor vrijblijvend consult waarbij we alle behandelopties met je zullen bespreken.

Scroll naar boven