The Clinic

mooie huid

Snel een mooie huid

Ja, dat kan! Maar of het voldoet aan je verwachting is een tweede…

Stel je voor dat je gaat trouwen, een bijzondere gelegenheid hebt of je schoonheid vast laat leggen op een foto. Je wilt shinen, doet je mooiste outfit aan en zet je meest verleidelijke smile op. Zelfs dan kan een doffe, vale huid met de allermooiste make up je foto verpesten. Geloof het of niet: een mooie huid zie je. En een mooie huid vraagt om investering. En dan vooral qua discipline en routinematige verzorging met skincare producten en niet te vergeten: een goede specialist die je voorziet van informatie. Wil je meer weten over de nieuwste trends in skincare? Neem dan een kijkje op on skincare platform www.nononsensebeauty.nl. Maar voor nu gaan we terug naar een mooie huid in een mum van een tijd.

Mooie huid door Beautybehandelingen

Er zijn veel mooie producten op de markt die je huid snel veranderen in porselein en je vochtgehalte perfect aanvullen. Je huid krijgt volume en fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Marktonderzoek laat zelfs zien dat deze producten meer worden verkocht dan oplossers voor huidproblemen. Maar hoe realistisch is deze verwachting? Het is verleidelijk om voor de snelle glow te gaan zonder al te veel moeite, maar om je gelijk wakker te maken uit deze illusie: deze producten werken alleen goed op een goede basis. Met andere woorden: ze werken op een reeds mooie en gezonde huid. Maar wat als je huid al tekenen van achterstallig onderhoud, vochttekort, huidveroudering of vlekjes vertoont? Dan is er maar één redder in nood: de huidspecialist!

Huidverbeteringsbehandelingen hebben tijd nodig om hun werk te doen en zijn trajecten van meerdere behandelingen. Wil je dit niet of is er sprake van tijdsnood voor die speciale gelegenheid had men tot voor kort een probleem. Een beautybehandeling was aangenaam en hydrateerde je huid maar loste niet je probleem op.

Glam & GO

Sinds kort is er een rage op komst: door alle nieuwe ontwikkelingen is het mogelijk om in een korte tijd je huid die fantastische glow te geven waar je van droomt. Wel een duidelijke boodschap hierbij: snel resultaat is snel weg. Dus denk je met deze behandelingen de kerst, oudjaarsavond én je nieuwjaarsborrels af te kunnen lopen op je stiletto’s dan zit je ernaast. Snel resultaat is snel verdwenen en vraagt met een dag of tien tot twee weken een herhaling. Maar hoe leuk is het om op die ene feest indruk te maken en een fantastische glow te hebben?

Bij No Nonsense Beauty – The Clinic bieden we Glam & Go behandelingen aan waarbij je de keus hebt in minder rimpeltjes en strakkere huid of minder grove poriën met een matte huid. Voor de fijnproever kan dit zelf gecombineerd worden. Hoe? Naarmate we ouder worden neemt het collageen in de huid af, we krijgen volumeverlies en rimpeltjes beginnen te ontstaan. Wil je deze rimpels plaatselijk snel verminderen en een stevigere huid, en je wilt niet aan de fillers? Dan zijn collageendraden de oplossing! Deze draden gemaakt van collageen en hyaluronzuur worden op de rimpel gelegd en in gemasseerd met een speciaal stamcelserum. Het collageen zakt met alle andere werkstoffen in de huid en je rimpel is optisch minder en soms zelfs weg. Met speciale technieken kan er rimpel verminderend gewerkt worden of de huid kan zelfs geshaped worden. Ook een combinatie wordt vaak toegepast en uiteraard bespreken we samen de mogelijkheden.

Voor minder grove poriën en een matte huid adviseren we de Hollywood Carbonpeel, een uiterst veilige en snelwerkende behandeling die de huid reinigt, afvalstoffen verwijdert en zorgt voor een snel herstel van pukkeltjes. En uiteraard die fantastische glow. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd, gepeeld en wordt er een houtskoolmasker aangebracht. Nadat deze is ingewerkt wordt het houtskool (carbon) eraf geschoten met een laser waardoor het samen met alle afvalstoffen uit de huid verdampt terwijl de laser dieper in de huid het collageen activeert. Geloof het of niet: het resultaat is direct zichtbaar!

Beide behandelingen zijn niet pijnlijk en zijn zelfs ontspannend te noemen. Het grote voordeel daarnaast is dat deze behandelingen tijdens de zonnige zomermaanden zonder problemen uitgevoerd kunnen worden. En heb je een gelegenheid waarbij het net iets te laat is geworden en zie je er vermoeid uit? Ook andersom pakken deze behandelingen zichtbare tekenen van vermoeidheid aan waardoor je weer stralend de deur uit loopt!

Heb jij je afspraak al staan?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven