The Clinic

PMU

Summerproof: PMU

De zomer komt er weer aan en voor velen van ons betekent dit zon, gezelligheid en lekker op vakantie. De een gaat lekker naar het strand, een ander gaat lekker tuinieren of buiten sporten. De zomer associëren we vaak met ontspannen en het is wetenschappelijk bewezen dat we van mooi weer een beter humeur krijgen.

Daarentegen zijn er ook minpuntjes aan de zomer en het veel buiten zijn. Denk hierbij aan zwetende oksels, pigmentvlekken die ineens tevoorschijn komen maar ook make up die snel verdwijnt door transpiratie of zon en zee. Gelukkig zijn er manieren om het jezelf makkelijker te maken. Zo kan een Botox behandeling uitkomst bieden tegen overmatige transpiratie en permanente make up is de meest perfecte uitkomst als het gaat om make up die niet verdwijnt. Dankzij permanente make up zijn uitgelopen eyeliners en wenkbrauwen die verdwijnen geen probleem want eenmaal aangebracht blijft het perfect op de juiste plek zitten!

Het goed tekenen van wenkbrauwen vergt veel tijd

PMU (permanente make-up) is een gewilde behandeling tijdens de zomermaanden doordat bijvoorbeeld het goed tekenen van wenkbrauwen veel tijd vergt. Zeg nou zelf: na iedere plons in het zwembad je wenkbrauwen opnieuw tekenen is ook een dagtaak. En een gezicht zonder wenkbrauwen is ook niet hoe je jezelf wilt vertonen. Dus wil je permanent mooi en verzorgd de vakantie (en daarna) door het leven? Lees dan even verder…

Permanente make-up is een specialistische behandeling waarbij kleurstof (pigment) met de juiste techniek onderhuids wordt ingebracht. Het lichaam houdt de kleur op zijn plek door het in te kapselen. Daarna heb je er een lange tijd plezier van: het resultaat van PMU kan jaren aanhouden terwijl de kleur na een jaar wel toe is aan een opfrisbehandeling. Het principe van permanente make up is te vergelijken met een tatoeage maar permanente make up is echt anders. Stel je eens voor, je loopt uit het zwembad zonder dat je wenkbrauwen eraf zijn of dat je eyeliner is verdwenen. Of je wordt ’s ochtends wakker en je eyeliner is al kant en klaar getekend? Iedereen die summerproof (en waterproof) make up wil: permanente make up is de oplossing!

Of je nu twee linkerhanden hebt als het om make up gaat of omdat je gewoon het gemak wilt ervaren van kant en klare permanente wenkbrauwen, eyeliners of lipstick: iedereen kan wel een reden bedenken om PMU te laten zetten. Vaak horen we dan ook achteraf dat men de behandeling graag veel eerder had moeten ondergaan.

Twijfel je of PMU iets voor jou is?

Hier hebben we de top 5 aan meest voorkomende redenen waarom mensen PMU laten plaatsen bij No Nonsense Beauty – The Clinic.

  1. Gemak: je wordt wakker en je wenkbrauwen, ogen of lippen zijn al (eventueel gedeeltelijk opgemaakt)
  2. Het staat verzorgd: soms zien mensen niet meer goed waardoor het dagelijks opmaken een uitdaging kan zijn. Vooral het symmetrisch tekenen van wenkbrauwen of het verkeerd tekenen van eyeliners zijn veel voorkomende problemen.
  3. Esthetische functie: voordat PMU wordt geplaatst wordt uitgebreid gekeken naar het gezicht en wordt de meest perfecte, passende wenkbrauw of eyeliner getekend. Zo weet je zeker dat alles symmetrisch is en past bij jou als persoon.
  4. De juiste kleur: twijfel is niet mogelijk. Wij werken met meer dan 50 tinten en kunnen de meest perfecte kleur samenstellen waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.
  5. Ziekte: helaas ontstaat er soms serieuze haaruitval bij bepaalde ziektes of medicatie. Dankzij diverse verfijnde technieken kunnen we de permanente make up zodanig plaatsen dat het haast niet van echt te onderscheiden valt. Ook bij mannen biedt permanente make up vaak een oplossing.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of twijfel je nog steeds na lezen van deze blog? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven