The Clinic

RF Fractional Needling

RF Fractional Needling

Als je in de spiegel kijkt, welk cijfer zou je je huid dan geven? Geef jij je huid een mooie voldoende of zie je één of meerdere dingen die je graag zou willen veranderen? Wellicht zie je grove poriën, (acne)littekentjes, fijne lijntjes, rimpels of huidverslapping. Vind je dat je huid er stralend uitziet en zie je er net zo jeugdig uit als dat je je voelt? Een hoop vragen, maar het antwoord bepaald vaak hoe goed we in ons vel zitten.

Herken jij dit en zou je dit graag anders willen zien?

We introduceren een nieuwe innovatieve anti-aging behandeling: RF Fractional Needling. Een wetenschappelijk onderbouwde behandeltechniek waarmee we jou een mooiere, gladdere en jongere huid kunnen garanderen na slechts 3 behandelingen.

Wetenschappelijk bewezen resultaten van RF fractional needling

Met de RF Fractional Needling garanderen we een mooiere, gladdere en jongere huid na slechts 3 behandelingen. Tussen elke behandeling zit een periode van 3 weken tot 3 maanden. Voor de medische behandelingen (littekenweefsel, striae of ernstige littekenafwijkingen) zijn er bij uitzondering 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Voor optimaal resultaat adviseren wij dan ook een kuur te ondergaan, maar een enkele RF Fractional Needling behandeling garandeert al een stralende huid. Het effect van één behandeling werkt zelfs 3 maanden door in de huid.

De resultaten op een rijtje:

 • Kleinere en fijnere poriën
 • Egalere huidskleur
 • Minder pigmentvlekken zoals chloasma en melasma
 • Minder couperose (vaatjes) en roodheid
 • Mimische rimpels zoals kraaienpootjes en rimpels rond de mond (rokerslijntjes) verminderen
 • Verstrakking van onderoogleden
 • Verstrakking van de hals met verbeterde gelaatscontouren
 • Vermindering van glycation (verharding van collageen, de zogenoemde ‘bloemkoolhuid’ rond de mond)
 • Verzachting van milde tot ernstige littekens zoals acnelittekens of operatieve litteken
 • Versnelde genezing van acne
 • Het verminderen van striae

Hoelang geniet je van het resultaat?

De huidconditie wordt voor 80% bepaald door genetische aanleg. Dit betekent dat geen enkele behandeling eeuwig resultaat biedt. Zeker omdat het huidverouderingsproces zich voortzet. Door ruim 20 jaar ervaring en onderbouwde wetenschappelijke onderzoeken is het nu bewezen dat het behaalde resultaat van de RF Frational Needling 2 tot 2,5 jaar zichtbaar blijft. Mits de conditie van de huid thuis wordt onderhouden met de juiste professionele skincare producten en de huid met regelmaat professioneel wordt behandeld. Iedere huid is anders en natuurlijk spelen omgevingsfactoren hierin een rol.

Hoe ziet de RF Fractional Needling behandeling eruit?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats, waarin we je wensen en verwachtingen bespreken. We leggen je uit hoe de behandeling werkt en wat je kunt verwachten tijdens en na de behandeling. Na de reiniging wordt de huid voorbereid met een milde peeling op basis van fruitzuren. Na het verwijderen van de peeling wordt het RF Fractional Needling apparaat toegepast. Dit apparaat maakt d.m.v. hele fijne, steriele naaldjes duizenden microkanaaltjes in de huid. Tijdens dit proces wordt er retinol (hét verjongingselixer) en hyaluronzuur (de ‘king’ of moisturizers) afgegeven aan de huid. Als kers op de taart wordt er radiofrequentie afgegeven aan de diepere huidlagen wat ervoor zorgt dat de collageenproductie wordt gestimuleerd. Dankzij de radiofrequentie is er zelfs bij vergevorderde huidveroudering duidelijk waarneembaar resultaat te behalen.

Wil jij jouw huid een mooie voldoende kunnen geven als je in de spiegel kijkt en wil je samen met ons werken aan een gezonde, stevige en stralende huid?

Reserveer dan nu jouw RF Fractional Needling behandeling. Heb je vragen of wil je in overleg bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!


Contact opnemen

Scroll naar boven