The Clinic

Tja, wie wil dat nou niet.....

Naarmate de jaren vorderen neemt de verslapping toe en de meningen over de oorzaken daarvan zijn verdeeld: de één zegt dat de zwaartekracht toeneemt, terwijl de ander zegt dat men simpelweg elasticiteit in de huid verliest. De waarheid is een combinatie van die twee factoren: de zwaartekracht is er altijd al geweest en dat de elasticiteit in de huid minder wordt klopt ook als een bus. Maar er is meer aan de hand dan enkel leeftijd en zwaartekracht en daarbij gaat niet alles omlaag: je haargrens en tandvlees gaan in tegenstelling omhoog.

Maar nu terug naar de huid en verslapping daarvan.

Borsten, billen, buik of gezicht: naarmate de jaren vorderen krijg je steeds meer last van huidoverschot. De vulling in én onder je huid neemt af (althans, daar waar je juist vulling kunt gebruiken) en vet verplaatst zich naar gebieden waar je het niet wilt hebben, zoals bijvoorbeeld een onderkin of hamsterwangetjes. Tel daar de achteruitgang van hoeveelheid en kwaliteit elastine bij op (het eiwit die de huid weer terugveert) en het gevolg is zichtbare huidoverschot. Je kunt natuurlijk heel zwart-wit denken: een operatie zoals een facelift kan de meest directe oplossing zijn maar een facelift is en blijft een operatie met risico’s. En weet maar eens de weg te vinden naar een goede plastische chirurg, want ook daar zit veel verschil tussen.

Ga je voor een veilige en effectieve manier van huidverstrakking? Daarin zijn er vele mogelijkheden en is zichtbaar resultaat op twee niveau’s haalbaar. Wie niks met cosmetische artsen of naalden heeft kan kiezen voor behandelingen met enkel apparatuur zoals behandelingen met gebundeld ultrageluid. Wie de allerbeste haalbare resultaten wil kiest voor injectables gecombineerd met apparatuur. Ik leg graag uit…

Verstrakken van de huid is wetenschappelijk gezien haalbaar met warmte. Behandelingen zoals VLIFT, Ultherapy en RF Needling verwarmen de huid en geven gecontroleerde, veilige maar vooral minimale trauma aan de juiste huidlaag. Deze geavanceerde apparaten zijn in staat hun werk te doen in de juiste huidlaag en collageen en elastine te activeren. Geduld is hierbij wel een schone zaak: stimulatie van deze specifieke huideiwitten hebben tijd nodig. Ook zijn de allerbeste resultaten haalbaar door herhaling en blijft huidverzorging de basis.

Wij kijken op basis van uw wensen naar de allerbeste haalbare resultaten

Wil je een wat diepere versteviging van je huid of heb je simpelweg veel volumeverlies door bijvoorbeeld afvallen, ziekte of genetische aanleg? Onze cosmetische arts kan de huid in diverse huidlagen vullen en voorzien van specifieke, eiwitrijke injectables. Deze nieuwe generatie fillers en injectables zijn wetenschappelijk bewezen vulmiddelen die veilig en volledig afbreekbaar zijn. Hiermee worden de diepere huidlagen aangezet tot collageenaanmaak en huidverstrakking. Deze behandeling bij de cosmetische arts geeft nog beter resultaat bij het combineren ervan met behandelingen met apparatuur zoals VLIFT, Ultherapy of RF Needling.

Bij No Nonsense Beauty – The Clinic kijken we op basis van uw wensen naar de allerbeste haalbare resultaten. De juiste samenstelling van behandelingen gebaseerd op de wetenschap samen met ruim 20-jarige kennis en ervaring zorgt voor oogverbluffend resultaat als het gaat om huidverstrakking en huidverjonging. Wil je een strakkere huid, minder rimpels of een algeheel huid verjongend resultaat? Wij helpen u graag tijdens een persoonlijk consult!

Scroll naar boven