The Clinic

Glow your skin

Ik heb nooit begrepen waarom mensen in december extra hun best doen om er goed uit te zien. In mijn beleving wil je er altijd goed uitzien en geef je je lichaam altijd de aandacht die het verdient. Ook je huid extra aandacht geven in december is iets wat ieder jaar weer terugkomt. Ook is er duidelijk verschil in soort behandeling en product waar mensen om vragen. De één wenst een directe glow op de huid, terwijl de ander vervroegd begint aan het voornemen van een gezonde huid. En voor ieder wens is er een oplossing…

December staat in het teken van de feestdagen en ook in de beautywereld bestaan er behandelingen om in een mum van tijd goed voor de dag te komen. Tenminste, als het gaat om een mooie glow, want echte huidverbetering en antiaging kost tijd.

Glam & go

No Nonsense Beauty maakt duidelijk onderscheid in behandelingen met snel resultaat en duurzaam resultaat. Onze Glam & Go behandelingen zijn speciaal voor mensen die tijdens de feestdagen lekker in hun vel willen zitten en willen shinen. Glam & Go behandelingen verminderen rimpels, matteren de huid, geven direct volume en stevigheid en zorgen voor een fantastische glow. Deze behandelingen zijn een weldaad voor de huid en ontspanning speelt hierbij de hoofdrol. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor onze nieuwste Glam & Go Gold Treatment: een luxe beleving beleving waarbij alle producten zijn gebaseerd op 24 karaats goud. Deze behandeling is ideaal om de feestdagen goed voor de dag te komen en geschikt voor de meest gevoelige huiden. Wil je er altijd goed uitzien? Dan zijn onze behandelingen met duurzaam resultaat een uitkomst: je hebt immers een heel leven voor je en wie wil er nou niet altijd goed uitzien? Ik wel…

De Glam & Go behandelingen zijn speciaal afgestemd op het gewenste doel. Rimpelvermindering, stevigheid, een matte huid of fijnere poriën? Het kan allemaal. Hoe?

Hollywood Carbon peel

Deze nieuwe generatie peeling is op basis van een natuurproduct, namelijk houtskool. Vanuit de oudheid heeft houtskool een diep reinigend effect en bindt vuildeeltjes aan zichzelf waardoor talg en andere vuildeeltjes uit de huid opgenomen wordt. Na een inwerktijd wordt het houtskool met een YAG-laser eraf ‘geschoten’ waardoor het houtskool (met vuildeeltjes) verdampt. Het resultaat is een matte huid met fijne poriën. Herhaling van deze behandeling geeft zelfs duidelijk resultaat bij acne.

DSVline Collageendraden

Speciaal gevriesdroogd collageen in draadjes: het klinkt als een wonder maar het bestaat echt! Deze draadjes worden in een rimpel gelegd en opgelost met een speciaal hydraterend en huid verstevigend serum. Het geheel wordt in de huid gemasseerd waardoor de rimpels minder diep worden en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) verdwijnen. Ook kan de huid iets ‘gelift’ worden waardoor het algehele resultaat een beter gelaatscontour zal zijn met een strakke huid. Het voordeel van deze collageendraden is dat de focus gelegd kan worden op specifieke zones, zoals bijvoorbeeld rimpels rond de mond of kraaienpootjes. Geen Botox, maar toch minder rimpels, wie wil dat nou niet?

Glam & go gold treatment

Het klinkt luxe en dat is ook helemaal waar. Deze behandeling bestaat naast het reinigen, hydrateren en kalmeren van de huid uit een extra intensieve maar ontspannende bindweefselmassage. De behandeling wordt afgesloten met een luxe masker op basis van 24-karaats goud. Deze behandeling is een beleving die je niet snel vergeet en is geschikt voor de meest gevoelige huid.

Speciaal voor december geven we de Glam & Go behandelingen een extraatje: alle behandelingen worden aangevuld met bindweefselmassage en cupping. Wist je dat het geheim van een langdurige glow en een mooie huid een goede doorbloeding is? Dankzij de nieuwste bindweefselmassage technieken en cupping technieken brengen we je huid op een hoog niveau waardoor de producten beter hun werk kunnen doen.

 

Shine like a star

Of het nu kerst is of een andere speciale gelegenheid: Glam & Go behandelingen brengen je huid in een korte tijd in de allerbeste conditie, en dat zie je terug. Gun jezelf (of een ander) de ontspanning en beleving van een nieuwe generatie huidbehandeling en laat je verassen door het resultaat. Een ontspannende gezichtsbehandeling op basis van de allernieuwste technieken boordevol luxe gebaseerd op de wetenschap. Dat wil jij toch ook?

Laat je voorlichten over de mogelijkheden en shine like star!

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven