The Clinic

Een mooie huid, stoppen met roken, afvallen of vaker naar de sportschool: allemaal voornemens die we ieder jaar weer voorbij horen komen. In alle positiviteit gaan we er met zijn allen van uit dat we onze goede voornemens gaan realiseren. Ik heb altijd bewondering voor mensen die hun doelen bereiken. Uiteraard gaat dit niet vanzelf en is discipline een vereiste. Maar hoe zit het nu met de huid?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: een gezonde en mooie huid krijg je niet zomaar. Je hebt maar één huid en daar moet je je leven lang mee doen. En als je huid niet optimaal verzorgd is geweest of veel zonbeschadiging heeft dan kun je smeren wat je wil: het zal je niet geven wat je wilt. Met andere woorden: professioneel hulp is onvermijdelijk.

Een peeling

Het goede nieuws is dat een huidspecialist met behulp van een professionele peeling in een aanzienlijk korte tijd kan helpen. Een peeling helpt je huid zich te resetten, met gevolgen van dien. Ik zet de voordelen van een peeling op een rijtje:

  • afhankelijk van soort peeling kan de opperhuid verdund worden doordat alle dode en ongezonde cellen verwijderd worden. Het gevolg is een gladde huid, minder kleurverschillen en een betere opname van huidverzorgingsproducten.
  • een peeling stimuleert keratinocyten (eveneens in de opperhuid) om de weerstand van de huid te verbeteren waardoor een gevoelige huid, roodheid, couperose of een huid die snel reageert zichzelf verbetert.
  • wist je dat cellen een geheugen hebben? Door een peeling verwijder je cellen die niet gewend zijn om normaal te functioneren en maak je plaats voor de nieuwe generatie, vitale cellen
  • regelmatig peelen van de huid stimuleert collageen waardoor je niet alleen minder rimpels en stevigheid opbouwd, maar ook je huid zichzelf beter kan genezen bij eventuele beschadigingen
  • je poriën worden fijner waardoor je huid er mooier uitziet, pigmentcellen worden verminderd waardoor de kleur egaliseert en talg en andere vuildeeltjes op en in de huid worden verwidjert. Al met al een schonere en egalere huid dus.

onderhouden is belangrijk

Heb je nou echt het voornemen om iets goeds voor je huid te doen? Overweeg dan een happy new skin peeling bij No Nonsense Beauty – The Clinic. Deze gecontroleerde peeling geeft je huid een frisse start van het nieuwe jaar met een gezonde, mooie huid als resultaat!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven