The Clinic

Antirimpel behandelingen

Je kent ze vast wel: die reclames die beweren na je na een aantal weken flink wat minder rimpels zult zien. Althans, als je net dat ene product trouw gebruikt. Want onderzoek heeft dat bewezen. Wie in dat soort reclames gelooft moet zich voorbereiden op slecht nieuws want zo vanzelfsprekend is dat allemaal niet…

Niet iedere huid is hetzelfde

Ten eerste is niet iedere huid hetzelfde en is het dus onmogelijk eenzelfde resultaat te bieden bij alle huidtypes. Daarnaast is het effect van een product ook afhankelijk van een basis. Met andere woorden: hoe was de huid voordat men het product gebruikte. Daarnaast spelen het reinigen van de huid, zonbescherming en lifestyle ook een belangrijke rol. Dus leuk die reclames, maar vooral als inspiratie en motivatie. Heb je rimpels en wil je hier echt wat aan doen, dan is deskundig hulp van een huidspecialist noodzakelijk want die rimpels smeer je niet zomaar weg. En met collageen slikken kom je er ook niet, want de huid is het allerlaatste orgaan die hier iets van krijgt. Maar wat werkt nu echt?

Professionele huidanalyse

Om te beginnen is een professionele huidanalyse noodzakelijk. Hiervoor kun je terecht bij de huidspecialist die met verschillende tools een huidanalyse maakt. Aan de hand daarvan krijg je informatie omtrent bijbehorende behandelingen, skincare en lifestyle. En voor de duidelijkheid: de behandeling vindt ook plaats bij de huidspecialist. Bij Noo NOnsense Beauty – The Clinic geven we de voorkeur aan ee DNA-huidanalyse waarbij we heel doelgericht de huid kunnen ontrafelen en adviezen kunnen geven. Dankzij deze DNA-huidanalyse hebben we vel mensen geholpen aan een stralende, gezonde huid.

Wetenschappelijk onderbouwde behandelingen

Bij No Nonsense Beauty – The Clinic passen we behandelingen toe die een wetenschappelijk onderbouwde achtergrond hebben. Alle behandelingen die we uitvoeren worden ondersteund door de literatuur en geeft gegarandeerd resultaat. Helaas hebben we wel nog steeds beperkingen: er is geen één behandeling die de rimpels weg tovert. Althans, zo ver is de wetenschap nog niet.

Persoonlijk behandelprogramma

De allerbeste resultaten worden behaald door diverse behandelingen te combineren. Onze specialiteit is het op maat samenstellen van een persoonlijk behandelplan. Dit plan maakt het mogelijk de resultaten tot een hoger niveau te tillen. Daarnaast is de keus aan jou of je elders andere behandelingen wilt ondergaan: het staat andere behandelingen niet in de weg. Veel mensen blijven trouw aan hun eigen huidspecialist en dat is prima. Een enkele behandeling op jaarbasis speciaal afgestemd op jouw behoeften brengt het resultaat naar een ‘next level’.

Behandelprotocol

Iedere behandeling brengt een bepaald soort proces in d ehuid op gang en heeft tijd nodig. Bijna alle behandelingen bij No Nonsense Beauty – The Clinic werken 5 tot 7 maanden door in de huid. Dit betekent in de regel dat het resultaat eventjes op zich laat wachten. Ook horen er specifieke nazorgregels bij de behandelingen. Wij vinden het belangrijk dat deze worden opgevolgd. Tijdens iedere behandeling nemen wij deze punten met je door zodat we eventuele complicaties voorkomen en uitsluiten

Teamwork

Wie een extra schepje boven op het resultaat wil, of zich stoort aan dat ene rimpeltje kan een behandeling overwegen bij onze cosmetische arts. Dr. Robin Snijders is een begrip binnen de cosmetische geneeskunde en zijn verfijnde oog voor detail maakt veel mogelijk. Alle wensen kunt u tijdens een intakegesprek met hem bespreken. Vervolgens zal hij de mogelijkheden met u bespreken en kan er indien gewenst gelijk behandeld worden. Dr. Snijders is erkend cosmetisch arts en BIG geregistreerd volgens de nieuwe richtlijnen.

 

Wil je de allerbeste versie van jezelf zijn, met of zonder Botox of fillers? 

 

Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de meest succesvolle behandelmogelijkheden te bespreken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven