The Clinic

Zonbescherming

Wil je een mooie en gezonde huid (behouden), dan is zonbescherming een vereiste. Wist je dat er wereldwijd biljoenen wordt uitgegeven aan behandelingen en cosmeticaproducten? Waarschijnlijk wel. Dagelijks kom ik mensen tegen die behoorlijk wat spenderen aan skincare, haarverzorging of make up. Maar wist je ook dat men het minste besteed aan zonbescherming? En dat merk ik ook in de praktijk. Erg teleurstellend, want vaak denken mensen dat de voordelen van zonlicht, zoals vitamine D aanmaak verstoord worden door een beschermingsfactor. Of dat je niet bruin wordt. Maar goed nieuws: zowel vitamine D aanmaak als het bruiningsproces gaat gewoon door. Ook als je zonbescherming draagt, maar dan op een veilige manier. En als het gaat om huidproblemen of ziektes die worden veroorzaakt door de zon geldt er maar één regel: veiligheid voorop.

De zonbeschermingsproducten liggen tegenwoordig overal te koop en net als bij ieder product betekent niet dat per definitie alles wat duur is ook goed werkt. Andersom kan goedkoop duurkoop zijn. En dan heb je ook nog mensen die 3 jaar vakantie vieren met een tube zonbescherming. Waarschijnlijk weten ze niet dat een zonbeschermingsproduct na een half jaar na opening de werking verliest. En uiteindelijk is het de zonbescherming die niet werkt terwijl de onwetendheid van de consument de oorzaak is.

De wetenschap achter zonbescherming

Als het gaat om producten waarbij veiligheid voorop staat focussen we ons bij No Nonsense Beauty – The Clinic op de wetenschap. Want onderbouwing van veiligheid vereist expertise. Hierdoor hebben we bij The Clinic gekozen voor Heliocare, een merk dat alles biedt op het gebied van expertise en veiligheid en die transparant is over de wetenschap achter hun producten.

Wetenschappelijk bewezen

De effectiviteit van de zonbeschermers van Heliocare is wetenschappelijk aangetoond in meer dan 50 onderzoeken. Deze onderzoeken laten zien dat Heliocare niet alleen effectief is in het beschermen van je huid tegen zonneschade, maar ook in het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, zonneallergie en donkere vlekjes. Daarnaast biedt heliocare een breed assortiment aan zonbescherming aan voor diverse huidproblemen zoals acne, rosacea en zelfs mensen met (een verleden van) huidkanker.

Het actieve ingrediënt dat zorgt voor de effectieve zonbescherming in de producten van Heliocare, heet Fernblock. Dit is een extract van de Polypodium Leucotomos, een varenachtige plant. Je kunt Fernblock oraal innemen (als suppletie), of uitwendig aanbrengen op de huid. Het heeft krachtige beschermende en antioxidante eigenschappen, en beschermt je huid tegen UVA-, UVB-, Infrarood-straling en tegen zichtbaar licht. En een goede zonbescherming biedt ook bescherming tegen infraroodstraling en blauwlicht uit beeldschermen en lampen. Dus smeer je geen SPF omdat je de hele dag binnen achter de laptop zit, dan heb ik slecht nieuws: blauwlicht veroorzaakt pigmentvlekken. Dus smeren met een breed spectrum zonbescherming is een vereiste!

Prettig smeren

Heliocare heeft voor iedere huid een geschikt zonneproduct. Vette producten die plakken of puistjes veroorzaken zijn er niet, de producten zijn prettig in gebruik en smeren dun uit. De diverse formules zijn zodanig geformuleerd dat iedere huidtype een aangenaam product krijgt. Of je nu aanleg hebt voor puistjes, pigmentvlekken hebt of je baard laat staan: de keuze in Heliocare producten is reuze waardoor er voor iedereen een prettig product bijzit.

Resultaat

Of je nu minder pigmentvlekken wil of minder rimpels: de speciaal op maat samengestelde behandelingen bij No Nonsense Beauty – The Clinic bieden resultaat. Wij staan voor de volle 100% achter onze behandelingen en hebben de juiste expertise in huis om de allerbeste variant van je huid naar boven te halen. Wel zijn we daarbij wel afhankelijk van de motivatie van de persoon: de juiste skincare en lifestyle gewoontes spelen een cruciale rol. Hierin is zonbescherming het allerbelangrijkste. Met de zonbeschermingsproducten van Heliocare hebben we voor iedere huid een aangenaam en effectief product in huis. Eenvoudig en prettig in gebruik, effectief in optimale bescherming met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven