The Clinic

smile-7959863_1280

SylfirmX: dé behandeling voor anti-aging

Goed nieuws voor iedereen die huidverbetering of huidverjonging wil. En dat zonder operatie of inspuitingen! De techniek staat niet stil en hoe meer wetenschappelijke onderbouwingen er komen voor bepaalde behandelingen, hoe meer deze technieken worden gecombineerd voor nog beter resultaat. Ons nieuwste apparaat SylfirmX staat voor ongekend goed resultaat bij antiaging en verschillende huidproblemen. 

Welke resultaten bieden we met RF Mirconeedling?

 • Fijnere en kleinere poriën

 • Anti acne en versnelt herstel bij acne

 • Voorkomt en vermindert pigmentvlekken en melasma

 • Vermindert couperose

 • Vermindert rosacea en andere chronische roodheid

 • Geeft de huid volume en stevigheid

 • Vermindert zonbeschadiging

 • Vermindert doffe, vale huid en gelige verkleuring van de huid

 • Anti glycatie (verharding van de huid)

 • Stimuleert collageen

 • Vult rimpeltjes (ideaal tegen kraaienpootjes en rimpels rondom de mond)

 • Geeft de huid volume en stevigheid

 • Geeft een gladdere huid

 • Vermindert (acne)littekens

 • Verfijnt en verbetert striae

 • Verstrakt de huid op armen, benen, buik en billen

 • Geeft een langdurige glow

 • Hydrateert de huid

 • Minder vet haar en hoofdhuidproblemen

Huidverbetering en anti-aging

Vaak vertellen mensen dat ze zich storen aan iets specifieks, maar over het algemeen zijn er meerdere huidproblemen die behandeld kunnen worden. Zo kan een huid met rimpels ook pigmentvlekken vertonen en een huid met acne kan heel gevoelig zijn. En een jongere uitstraling wilt iedereen en dat krijg je niet alleen van een beetje make-up of een prikje met Botox. Een jongere uitstraling is een algeheel jongere huid. En dat betekent een strakke huid met minder rimpels, minder pigmentvlekken, fijnere poriën en minder roodheid. Waar je voorheen voor dit resultaat diverse uiteenlopende behandelingen moest ondergaan kun je dit tegenwoordig combineren in eenzelfde anti-aging behandeling. Een aantal herhalingen van deze behandeling geven je de allerbeste huid ever. Zoals je leest zijn we erg enthousiast, maar ook vooral trots want we zijn de eerste kliniek in Amsterdam met deze fantastische, nieuwe apparaat!

RF Needling tegen rimpels

RF Needling stond bij ons al in de top 3 van de meest gevraagde behandelingen. Deze behandelmethode heeft zich bewezen en geeft resultaat bij rimpels en littekens. Maar huidproblemen zoals:

 • Gevoeligheid
 • Roodheid
 • Pigmentvlekken
 • Acne en een slappe huid

konden we helaas niet behandelen. Althans, tot voor kort want met onze powerhouse SylfirmX als dé anti-aging behandeling in één, kan dat wel!

SylfirmX

Graag stellen we je voor aan SylfirmX, het meest veelzijdige RF Needling apparaat van nu, exclusief bij No Nonsense Beauty Clinic in Amsterdam.

 

SylfirmX werkt tegen zonbeschadiging, rimpels, een slappe huid, pigmentvlekken, rosacea en andere roodheden. Ook kunnen hoofdhuid, littekens en striae effectief worden behandeld met SylfirmX. Inmiddels ondersteunt de literatuur ons dat needling gecombineerd met radiofrequentie het collageen in de diepere huidlagen opbouwen waardoor rimpels verminderen. Dat heeft zich bij ons in de praktijk ook duidelijk bewezen: niet voor niets gaan we nu een level up met SylfirmX. Maar wat houdt deze behandeling nou precies in?

microneedling

Huidproblemen en SylfirmX

Allereerst is RF Needling, en vooral de SylfirmX geschikt voor de meest gevoelige huiden. Doordat de huid veel oppervlakkiger wordt behandeld dan bij de gemiddelde microneedling behandeling accepteert de huid deze behandeling veel beter. Hierdoor is het inzetbaar bij de meest gevoelige huiden of de huid die meerdere huidproblemen tegelijkertijd heeft. Of je nu rimpels met een slappe huid hebt of pigmentvlekken met acne: alle combinaties van huidproblemen worden behandeld met SylfirmX. Doordat de software meerdere programma’s heeft kan de huid per zone specifiek behandeld worden. Los van de diepte wordt eveneens de puls van de radiofrequentie aangepast waardoor we op verschillende huidproblemen kunnen werken. En dat in één behandeling!

 

Skinboosters en SylfirmX

Skinboosters zijn een weldaad voor de huid. Ondanks dat we mooie resultaten boeken met de injecteerbare skinboosters bij onze cosmetische arts zijn er ook mensen die geen injectables willen. Ook daarvoor is er goed nieuws: optioneel kunnen we skinboosters toevoegen aan SylfirmX behandelingen waardoor resultaten versneld kunnen worden, zonder de skinboosters in te spuiten. Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je behandelingen die echt iets doen in je huid in plaats van enkel op je huid? En dat op een veilige manier?

 SylfirmX behandelingen zijn investeringen die zich belonen, op zowel korte als lange termijn. Graag vertellen we je de mogelijkheden en stellen we een behandeling op maat samen waardoor je huid je dankbaar zal zijn. De beleving en het resultaat van SylfirmX behandelingen zijn ongekend. Zien we je snel?

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven