The Clinic

Waterproof make-up

De vakantietijd is alweer aangebroken en waarschijnlijk kijk je uit naar mooi zomerweer. Zonbescherming, zomerjurkjes, bikini’s en make-up: een geslaagde vakantie begint met een compleet ingepakte koffer. Wil je zorgeloos de vakantie door zonder uitgelopen make-up dan is (semi) permanente make-up dé oplossing. Of je nu transpireert of een plons in het zwembad neemt: permanente make-up blijft perfect zitten en is waterproof. We zetten graag alle voordelen van permanente wenkbrauwen, eyeliners of lippenstift op een rijtje:

  • Permanente make up is waterproof
  • Zowel vorm als kleur blijven perfect op de huid zitten en geven niet af
  • Zowel kleur als vorm is perfect passend bij je gezicht
  • Je wordt wakker met mooie wenkbrauwen, eyeliners of lippenstift
  • Geen geknoei of gedoe iedere ochtend met make-up potloden of andere make-up producten
  • Permanente make up is natuurlijk
  • Permanente make up scheelt een heleboel tijd
  • Permanente make-up geeft gemak: weer of geen weer of bij sport loopt je make-up niet uit
  • Permanente make-up geeft je een zelfverzekerd gevoel

Permanente make-up is waterproof

Iets om over na te denken: hoe zalig is het dat je het jezelf makkelijk kunt maken als je lekker op terras zit of op het strand ligt en je niet druk hoeft te maken over je make-up? Permanente make up biedt de uitkomst, want dan hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over uitgelopen eyeliners of wenkbrauwen die verdwenen zijn. Uitgelopen lipstick behoort ook dankzij permanente make-up tot de geschiedenis. De juiste vorm en de mooiste bijpassende kleur op jouw huid blijven dankzij permanente make-up op de juiste plaats zitten, zonder dat het uitloopt door transpiratie of een verfrissende duik tijdens vakantie.

Permanente make-up blijft perfect zitten

Steeds vaker horen we dat mensen hun permanente make-up het liefst eerder hadden willen laten zetten doordat het gemak van 24 uur perfecte make-up ervaren. Los van het feit dat men nooit meer hoeft te tekenen blijft het ook perfect zitten. Laten we eerlijk zijn: een gezicht zonder wenkbrauwen is nogal uitdrukkingsloos en uitgelopen lipstick is ook niet fraai. En hoe snel veeg je per ongeluk je make-up weg, of verdwijnt het simpelweg gedurende de dag door invloeden zoals warmte, transpiratie of een verfrissende Hollandse regenbui? Het grootste voordeel van (semi) permanente make-up is dat je kan zwemmen, sporten of op het strand liggen zonder je druk te maken over je make-up.

Zowel kleur als vorm is perfect passend bij je gezicht

Een goede permanente make-up specialist heeft verstand van vorm en kleur. Daarnaast is ervaring en kennis van verschillende technieken erg belangrijk. Zo krijg je de meest natuurlijke permanente make-up in de juiste kleur die perfect bij je gezicht past. De eerste week zal de kleur tot 30% donkerder zijn, maar het uiteindelijke resultaat maakt je voor jaren blij. Zowel vorm als kleur wordt in overleg met jou bepaald waarna de behandeling plaatsvindt. Helaas is permanente make-up ook onderhevig aan modetrends. Een goede permanente make-up specialist geeft altijd eerlijk antwoord: niet ieder gezicht is hetzelfde en

verdiend een unieke benadering. Samen kijken we naar wat bij je past. Overigens zijn afbeeldingen van (sociale) media vaak zodanig bewerkt dat dit niet de realiteit is.

Zowel kleur als vorm is perfect passend bij je gezicht

Je wordt wakker met mooie wenkbrauwen, eyeliners of lippenstift: hoe heerlijk is dat? Zo zit er altijd een perfecte basis voor hoe je snel mooi voor de dag kunt komen. Het scheelt enorm veel tijd met opmaken en de angst voor symmetrie, de juiste kleur of een passende vorm.

Permanente make-up is natuurlijk

Vaak denken mensen bij permanente make-up aan dikke, donkere balken van wenkbrauwen of hele brede eyeliners. Maar gelukkig is er goed nieuws: goede permanente make-up hoef je niet te zien. Dankzij alle moderne technieken die we beheersen en de keuze in kleuren die we hebben is het mogelijk om een natuurlijk resultaat te bieden. Permanente make-up is tegenwoordig niet van echt te onderscheiden tenzij men door modetrends of culturele smaak kiest voor een uitzonderlijk opvallend resultaat. Maar wees gerust: wij gaan voor permanente make-up die niet van echt te onderscheiden is!

Permanente make up scheelt een heleboel tijd

Of je nu onhandig bent met make-up of omdat je het gemak van permanente wenkbrauwen, eyeliners of lipstick wilt ervaren, permanente make-up maakt je zomer werkelijk summerproof en daarmee heb je een zorg minder. Stel je voor: je bent op vakantie en je bent je wenkbrauwpotlood vergeten. Drama. Of je blijft je make-up bijwerken doordat het warm is. Tel daarbij op dat je ’s ochtends al toch gauw 10 minuten bezig bent met je make-up. Allemaal tijd en stress die je kunt weglaten als je kiest voor permanente make-up!

Permanente make-up geeft je een zelfverzekerd gevoel

En dan het allerbelangrijkste: zelfverzekerdheid. De reden dat make-up een vaste plek heeft ingenomen binnen de dagelijkse verzorging is het gevoel van zelfverzekerdheid. De één mist om verschillende redenen de wenkbrauwhaartjes terwijl een ander rimpeltjes heeft waardoor lippenstift in de lijntjes kruipt. En uiteraard willen sommige mensen er beter uitzien, en ook dat geeft een zelfverzekerd gevoel. Jezelf mooi maken kan lelijk uitpakken, en helaas geldt dat ook voor (permanente) make-up. Een verkeerde vorm of kleur kan je uiterlijk behoorlijk verpesten. Met alle kennis die we tegenwoordig hebben is het mogelijk om iedereen op een verantwoordelijke manier te verfraaien. Symmetrische wenkbrauwen, de juiste kleurintensiteit of dekking of en minimalistische touch kan je uiterlijk erg verfraaien en een zelfverzekerd gevoel geven.

Meer lezen over permanante make-up kan via deze link: https://pmuspecialistahmet.nl/permanente-make-up-voor-jong-en-oud-amsterdam/

 

Wij geven graag advies over de diverse mogelijkheden en delen graag onze ervaring. Wil je meer weten over de kunst van permanente make-up? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Bekijk dan onze behandelingen voor snel en duurzaam resultaat.

Behandelingen met een snel resultaat

Behandelingen met een duurzaam resultaat

Scroll naar boven