The Clinic

botox

Botox, fillers & skinboosters

Botox en fillers geven je de mogelijkheid om er jonger uit te zien. Ook worden Botox en fillers gebruikt voor medische doeleinden, zoals bijvoorbeeld migraine, tandenknarsen, overmatige transpiratie of het corrigeren van een hazenlip. Afhankelijk van het gewenste resultaat kunnen ze afzonderlijk van elkaar, maar ook in combinatie met elkaar gebruikt worden. Uiteraard werken we enkel met materialen die uiterst veilig zijn. Zo zijn alle producten volledig afbreekbaar, wat een vereiste is voor de veiligheid van de behandelingen. Afhankelijk van het soort behandeling kan het resultaat maanden tot ruim een jaar aanhouden.

Botox

Botox is een stofje afkomstig van een bacterie die spieren ontspant. Het beïnvloedt de zenuwuiteinden waardoor de beweging van de spier wordt geblokkeerd. Het resultaat is een ontspannen spier die niet zorgt voor rimpels. Het resultaat duurt gemiddeld 3 maanden, bij herhaling mogelijk langer.

fillers

Fillers bestaan uit meerdere soorten waaronder hyaluronzuur, welke van nature al in het lichaam aanwezig is. In een gelvorm wordt dit als een vulmiddel in de huid toegepast. Fillers geven herstel van volume op plekken waar volumeverlies is ontstaan. Fillers worden toegepast om diepe rimpels zoals neuslippenplooi of fijne rimpels op een bovenlip te herstellen.

skinboosters

Skinboosters zijn verdunde varianten van hyaluronzuur die diepe hydratatie van de huid mogelijk maakt. Hierdoor vervagen fijne lijntjes en de huid verstrakt en verstevigd.

huidbehandelingen
botox

VEELGESTELDE VRAGEN

Afhankelijk van het soort filler en het behandelde gebied, is het tussen de 9 tot 12 maanden effectief. Ook bestaan er fillers die het lichaamseigen collageen in de huid stimuleren waardoor het effect langer zal aanhouden.

Alle rimpels en plooien, zoals neus lippenlijn, bovenlip of andere rimpels op gezicht, hals, decollete en handen.

Scroll naar boven