The Clinic

duurzame huidbehandelingen

DUURZAAM RESULTAAT

Wil jij er altijd goed uit zien? Goed recht, je hebt immers nog je hele leven voor je en wie wilt er nou niet mooi door het leven? Duurzaam resultaat is onze specialisatie waarbij we door middel van een DNA test nauwkeurig advies kunnen geven over welke ingrediënten in skincare, suppletie of behandelingen die het beste bij jouw huid passen. Ieder mens is uniek en verdient een unieke benadering, en dat kan!

No Nonsensense Beauty – The Clinic heeft samenwerkingen met topspecialisten door het hele land en kan jou koppelen aan de juiste specialist die bij jouw huid past. Voor de fijnproever hebben we eveneens een topselectie van de beste wetenschappelijk onderbouwde behandelingen met apparatuur op gebied van anti-aging.

DUURZAME HUIDBEHANDELINGEN

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make-up is een uitkomst voor iedereen die het gemak wil van een perfect verzorgd uiterlijk. Of je nu wenkbrauwen wilt laten pigmenteren doordat je te dunne wenkbrauwen hebt, teveel geëpileerd hebt of eyeliners wilt doordat je jezelf niet meer kunt opmaken. Heb je al permanente make-up maar ben je niet tevreden? Dan kunnen wij dit voor je verwijderen

RF NEEDLING

RF Needling is de personal trainer als het gaat om collageenaanmaak in de huid. Collageen is het cement tussen de huidlagen zorgt voor volume en stevigheid waardoor rimpels en huidverslapping vermindert. 

V-LIFT

Tijdens een V-LIFT behandeling wordt de huid ‘opgetilt’ en glanzend gemaakt. We werken ONDER de huid en niet IN of OP de huid. De spiermassa onder de huid wordt aangesterkt.

SKINDNA Huidanalyse

Een SkinDNA huidanalyse houdt in dat niet je huidtype of huidprobleem wordt onderzocht, maar de oorzaak daarvan. Een DNA-onderzoek wijst naar de oorzaak van huidproblemen en huidveroudering.

revitahair treatment

Revitahair Treatment is een behandeling waarbij vitamines en mineralen onderhuids ingebracht worden met een ultrafijn naaldje. De duurzame huidbehandeling wordt gegeven op de hoofdhuid en heeft als doel het bevorderen van de groei en gezondheid van het haar en de haarzakjes.

PRX-T33

Wil jij ook een fantastische glow? Dat kan al in één behandeling dankzij PRX-T33! Deze nieuwe generatie peeling is revolutionair op het gebied van huidverbetering en antiaging.

Verwijderen pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken, levervlekken, melasma… allemaal vormen van pigmentvlekken waar niet iedereen even blij mee is. Er. Bestaan diverse soorten pigmentvlekken die allemaal op een andere wijze behandeld dienen te worden. Het belangrijkste verschil in pigmentvlekken is dat ze oppervlakkig (epidermaal) of diep (dermaal) in de huid zitten

BEFORE & AFTER, snelle en duurzame huidbehandelingen

Benieuwd naar klantverhalen? Op onze before & after pagina vertellen we je over hoe de snelle en duurzame huidbehandelingen bij een aantal van onze oud klanten is verlopen en wat het eindresultaat is geworden.

duurzame huidbehandelingen

Uitstekende kwaliteit

Je kunt snel terecht

Professionele huidspecialisten

Scroll naar boven