The Clinic

collageendraden

Glam & Go facials

Hey gorgeous! Wil je er stralend uitzien op een feestje? Of wil je fijnere poriën en een supermatte huid? Dankzij onze Glam & Go behandelingen straalt je huid van gezondheid en heb je die extra glow waar je letterlijk lekker van in je vel gaat zitten. Glam & Go facials zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen bij iedere gelegenheid! We vertellen je hieronder over collageendraden en Hollywood Carbonpeel.

Collageendraden

Collageendraden zijn draadjes op basis van diverse peptiden met collageen. Deze droge vorm van collageen wordt op de huid in een rimpel geplaatst. Samen met een stamcelserum op basis van hyaluronzuur wordt deze collageendraad opgelost en ingemasseerd waardoor een rimpel opgevuld wordt. Collageendraden bevatten rundercollageen, tripeptiden en Swiftlet- extract en is niet vegan. Het gepatenteerde stamcelserum met collageen, argirline en castorolie werkt antirimpel en verbetert de huidstructuur.

Direct na de behandeling zie je resultaat. Het resultaat is een week tot 14 dagen houdbaar en bij herhaling van de behandeling zelfs langer. Hoe beter het vochtgehalte van de huid is, hoe langer het resultaat aanhoudt.

De behandeling met DS V-line collageendraden is overigens heerlijk! Tijdens de behandeling wordt de huid uitgebreid gemasseerd waardoor de behandeling als zeer aangenaam wordt ervaren.

huidbehandelingen
collageendraden

Een behandeling met collageendraden

Nadat de huid goed gereinigd en gepeeld wordt begint de massage. De massage is bedoeld om de doorbloeding van de huid op gang te brengen.  Afhankelijk van de huidtype wordt gekozen voor bindweefselmassage of cupping waarmee de huid wordt voorbereid. Vervolgens wordt in overleg collageendraad in de storende rimpels gelegd om deze te verminderen. Ook kan gekozen worden voor een liftend effect op de huid of een combinatie van rimpelvermindering met huidverstrakking. De draden worden met een speciaal serum op basis van groeifactoren in de huid gemasseerd, waardoor het een direct plumping effect geeft. Optioneel kun je ervoor kiezen de behandeling uit te breiden met een luxe masker.

De mogelijkheden met collageendraden

De voornaamste reden waarom wij kiezen voor collageendraden is het direct rimpel verminderende effect. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rimpeltjes op de bovenlip, kraaienpootjes of neus-lippenplooi. Ook kan er gekozen worden voor een huid verstrakkend effect: daarbij versterken we de contouren van het gezicht waardoor de huid er strakker uit zal zien. Ook dit resultaat is direct zichtbaar. Ideaal voor een bijzondere gelegenheid of een feestje!

Alle zichtbare rimpels (behalve extreem diepe mimische rimpels) kunnen met collageendraden verzacht of verminderd worden. DSV-collageendraden kunnen worden toegepast op gezicht, hals en décolleté.

Tarieven

Hollywood carbonpeel

De Hollywood Carbonpeel is een directe oppepper voor de huid. De behandeling bestaat uit een houtskool masker die de huid intensief reinigt. Nadat het masker is ingewerkt, wordt dit verwijderd met behulp van de laser waardoor het masker met alle vuildeeltjes, talg en dode huidcellen verdampen. De huid wordt gereinigd, gepeeld en direct verstrakt. Het resultaat is een matte huid met een prachtige glow die ongeveer een week aanhoudt.  

De carbonpeel is geschikt voor iedereen (op enkele contra indicaties na) die direct een stralende huid wil.

carbonpeel
carbonpeel

EEN behandeling met hollywood carbonpeel

Eerst wordt de huid grondig gereinigd en ontvet. Vervolgens wordt het vloeibare houtskoolmasker aangebracht welke volgens richtlijnen per huidtype moet inwerken. Na deze inwerktijd wordt het masker verwijderd door met de laser op de huid te ‘schieten’, waardoor de laserstraal het houtskool laat verdampen. Nadat het geheel met de laser is verwijderd wordt de behandeling afgesloten met een moisturizer en een zonbeschermingsproduct naar huidtype.

Tarieven

TESTIMONIAL

Ik doe de collageendraadjes behandeling bij Ahmet als ik een afspraakje heb en er goed uit wil zien. Eerlijk gezegd is deze behandeling een uitkomst en een moment van ontspanning in mijn drukke agenda. Daarnaast 2 keer per jaar een paar prikjes Botox bij dokter Robin en ik zie er stralend uit. Gemak dient de mens en liever collageendraadjes en een paar prikjes dan een ontevreden gezicht.

Belinda de Bruin

My skin is very oily and sensitive. With the Hollywood Carbonpeel my skin stays matte for a few weeks and my skin is getting less oily now. I am fan of this treatment! 

Mariah Thomson

VEELGESTELDE VRAGEN

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het resultaat is ongeveer een week houdbaar. Bij herhaling in kuurverband geeft de behandeling langer resultaat en is met name bij een vette huid effectief tegen het ontstaan van onzuiverheden.

Over het algemeen vindt men de behandeling de allereerste keer spannend. Het masker geeft een bepaalde geur af en het verwijderen ervan met laser geeft een bepaald soort geluid wat spannend kan zijn. De behandeling zelf geeft een milde warmte af en wordt als aangenaam ervaren.

Nee, en nee. De laser komt niet in de huid waardoor het geen pijnsensatie geeft. Van vervelling is geen sprake aangezien de dode huidcellen verdampt worden, en niet opgelost worden door bijvoorbeeld een chemische peeling.

Scroll naar boven