The Clinic

beauty clinic amsterdam

GOED OM TE WETEN

Wij vinden transparantie en duidelijkheid heel belangrijk. We willen graag dat jij weet waar je aan toe bent zodra je een behandeling bij ons krijgt. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over het werken met ons en onder andere over de nazorg. Heb je daarna nog vragen? Stuur ons dan een mailtje.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Annuleringen

Een afspraak annuleren kan alleen minimaal 24 uur van tevoren. Wij zijn genoodzaakt alle annuleringen die daarna binnenkomen in rekening te brengen.

NAZORG van de huidbehandelingen

Na een huidbehandeling is het belangrijk de huid goed te verzorgen. Wij helpen je graag op weg door middel van onze nazorginstructies.

Ga naar de instructies>>

Algemene voorwaarden

Uiteraard werken wij aan de hand van de privacy wetgeving en onze algemene voorwaarden. Mocht je daar meer over willen weten, lees onze voorwaarden dan via onderstaande links.

Ga naar onze algemene voorwaarden>>

Ga naar onze privacy verklaring>>

Wij zijn verplicht om aan dossiervorming te doen. Hier maken wij klantendossiers voor aan. Dit is overigens alleen voor onze eigen administratie, maar dit betekent wel dat we voor elke behandeling toestemming vragen. Deze toestemming wordt dan ook gedocumenteerd.

Kenniscentrum

Wist je dat no Nonsense Beauty – The Clinic is verbonden aan een onafhankelijk kenniscentrum op gebied van huidverzorging en huidbehandelingen? Wij werken nauw samen met diverse verenigingen en cosmeticaproducenten waarbij we onze kennis delen maar ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van diverse producten en behandelingen. Daarnaast hebben we een merkonafhankelijk online platform waar we juistheden en haalbare resultaten onderbouwen en delen met consumenten. Na 25 jaar internationale ervaring in de cosmeticawereld weten we exact wat de consument wil en verwacht van cosmetische procedures. We zijn dan ook regelmatig te vinden op congressen in het buitenland en zijn pionier bij het onderzoeken en delen van kennis op gebied van cosmetica in de breedste zin. Is huidverzorging en anti-aging ook jouw passie? Vergeet dan niet regelmatig de website van ons platform te bezoeken en up to date te blijven! Neem een kijkje via deze link.

Heb jij verder nog vragen die door bovenstaande informatie niet beantwoordt zijn? Neem dan contact met ons op. We spreken je graag.

Overige informatie

Marcoccia Perfumes

No Nonsense Beauty – The Clinic is een exclusieve verkooppunt van Marcoccia Perfumes, een begrip binnen de wereld van parfum. Het Italiaansemerk Marcoccia combineert karakter met kwaliteit in een serie van parfums voor zowel dames als heren. We nemen je graag mee op reis van geurbeleving van het hoogste niveau. Uiteraard samen met Marcoccia…

beauty clinic amsterdam
beauty clinic amsterdam
beauty clinic amsterdam
Scroll naar boven