The Clinic

microneedling

Microneedling

Microneedling is een effectieve antiaging behandeling. Wil je minder rimpels of een ander huidverjongend resultaat? Dan is microneedling zeker iets voor jou. De werking van deze huidbehandeling vindt zijn oorsprong binnen het natuurlijke genezingsproces van de huid. Door de huid minimaal en gecontroleerd te beschadigen met een microneedling pen (ook wel dermapen of skinpen genoemd) komt het verdedigingsmechanisme van de huid en daardoor het genezingsproces in de huid op gang.

Wil je weten of een microneedling behandeling geschikt is voor jouw huid?

Met meer dan 25 jaar internationale ervaring in antiaging en huidverjonging kunnen we beamen dat de antiaging behandeling werkt. Dit wordt ook erkend door de literatuur. Microneedling is een duurzaam huidverjongingstraject en werkt optimaal bij een gezonde huid. Wil je weten of een microneedling geschikt is voor jouw huid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je iets verder in het huidverouderingsproces, of heb je naast rimpels en een doffe huid andere huidproblemen? Huidveroudering in combinatie met huidproblemen zoals een slappe huid, rimpels, pigmentvlekken, couperose, rosacea of littekens behandelen we met microneedling in combinatie met radiofrequentie: RF microneedling met SylfirmX.

microneedling
microneedling

Hoe microneedling werkt

Door de kleine minuscule gaatjes in de huid komt het immuunsysteem in actie. Collageen herstelt en repareert de huid en bouwt zich opnieuw op, maar dan in een betere kwaliteit en grotere hoeveelheid. Het resultaat is een jongere, stevige en gladde huid met minder rimpels. Microneedling is geschikt voor een huid vanaf ongeveer 30-35 jaar en geeft resultaat bij meerdere behandelingen.

Een behandeling vereist veel deskundigheid en richtlijnen voor hygiëne, algemene kennis over huidverjonging en wondgenezing is een vereiste. Wij bieden al meer dan 12 jaar internationaal trainingen microneedling aan voor andere huidspecialisten en zijn erkend door diverse verzekeringsmaatschappijen als erkend trainingsinstituut.

RF needling met SylfirmX

RF Needling met SylfirmX is de personal trainer als het gaat om collageenaanmaak in de huid. Collageen is het cement tussen de huidlagen, en zorgt voor volume en stevigheid waardoor rimpels en huidverslapping vermindert. Wil je het meest huidvriendelijke op het gebied van huidverjonging? RF Needling it is!

microneedling

Wil je meer lezen over deze en andere huidbehandelingen? Neem dan een kijkje bij onze blogs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij spreken je uiteraard graag. Via onderstaande gegevens kun je contact met ons opnemen. Tot snel!

Om de kwaliteit van onze persoonlijke aanpak te kunnen waarborgen, maken wij geen gebruik van whatsapp.
Voor het maken of wijzigen van afspraken willen wij je verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen. Informatie over behandelingen delen wij graag tijdens een (gratis) 1e consult.

Scroll naar boven