The Clinic

beautybehandelingen

OVER ONS en onze beautybehandelingen

Ooit begon alles in een klein plaatsje in de Achterhoek. Mijn interesse in cosmetica in de breedste zin zorgde ervoor dat ik al op mijn 16de ging werken in de parfumerie. De grote illusie destijds achter de cosmeticawereld heeft me gevormd in veel opzichten en dankzij mijn toewijding aan de huid en haar functie sta ik nu waar ik nu ben. Na veel uiteenlopende trainingen gevolgd en nog meer trainingen gegeven te hebben, mijn kennis te mogen delen en de strijd met kanker overleefd te hebben, is de illusie binnen de cosmeticawereld ver te zoeken bij mij. Ondertussen zijn we 28 jaar verder en al die jaren ervaring in zowel binnen- als buitenland hebben me veel gebracht. Ik ben dankbaar No Nonsense Beauty – The Clinic op te mogen zetten om beautybehandelingen in een ander daglicht te zetten.

MISSIE

In mijn wereld draait beauty om next level salonbehandelingen, haalbare resultaten en de daarbij behorende wetenschappelijk onderbouwde kennis. Mijn doel hierbij is de consument op weg helpen naar de juiste behandeling en daarbij behorende producten zonder teleurstellingen.

Vol overgave draag ik mijn missie: het gelukkig maken van de mens. Met alle kennis en wetenschappelijke onderbouwing is heel veel mogelijk en dat is waar No Nonsense Beauty – The Clinic voor staat: de juiste persoon samenbrengen met het juiste resultaat.

Eerlijk advies

Slechte beautybehandelingen bestaan niet, behandelingen met kennis en meerwaarde wel. Onze focus is eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring en onderbouwing. Of je nu snel resultaat wilt, prachtige permanente make-up of een lange termijn investering voor een gezonde huid: in alle eerlijkheid helpen wij en onze partners je graag!

WAT ONZE BEAUTYBEHANDELINGEN ONDERSCHEID

Wij zijn anders… Wij houden van verschil en bieden dit ook aan. Ons streven is jou laten shinen doordat je blij bent met hoe je er uit ziet. Ga je voor de niet fake permanente make-up welke niet van echt te onderscheiden is? Of wil je een zichtbaar antirimpel effect bereiken zonder injectables? Of misschien wil je dit juist wel… De mogelijkheden zijn er volop en we bespreken graag in alle eerlijkheid de verschillende mogelijkheden. Wij staan voor beauty in combinatie met kennis en vakmanschap. En dát maakt verschil!

ahmet

ONS TEAM

Wie is Ahmet?

Geïntrigeerd door de wereld van schoonheid in de breedste zin heb ik van jongs af aan interesse gehad in de beautywereld. Al snel was ik betoverd door de functie en werking van de huid en de verzorging daarvan. Ik nam geen genoegen met enkel de informatie van vanuit mijn opleiding tot schoonheidsspecialist, en ben zelf de diepte in gegaan qua kennis en kunde binnen de huidverbetering en anti-aging. Acne, pigmentvlekken, rosacea of rimpels: ik wou precies weten van het ontstaan maar vooral het behandelen daarvan.

De illusie achter de cosmeticawereld heeft me gevormd in veel opzichten en dankzij mijn toewijding aan de huid en haar functie sta ik nu waar ik nu ben. Na veel uiteenlopende trainingen gevolgd en nog meer trainingen gegeven te hebben, mijn kennis te mogen delen en de strijd met kanker overleefd te hebben is de illusie binnen de cosmeticawereld ver te zoeken bij mij. Als trotse eigenaar van het consumentenplatform over huidverzorging, huidverbetering en anti-aging nononsensebeauty.nl, ben ik dankbaar de tweede stap te mogen zetten:

No Nonsense Beauty – The Clinic, waar ik vol overgave mijn missie draag:

Dé next level op gebied van anti-aging, permanente make-up en DNA huidanalyse.

Wie is Dr. Robin?

Cosmetisch arts Robin Snijders is één van de weinige artsen in Nederland die als cosmetisch arts is afgestudeerd. Daarnaast is hij BIG geregistreerd volgens de nieuwe wet. 

Na het afronden van zijn stage op de afdeling plastische chirurgie aan het AMC is hij zich gaan specialiseren tot cosmetisch arts. Zijn medische kennis en verfijnde esthetische inzicht, heeft hem doen besluiten om de natuurlijke schoonheid van de mens te accentueren in plaats van het wegwerken van imperfecties. Met zijn focus op kwaliteit en resultaat kunnen we garanderen dat je je eigen uitstraling behoudt terwijl je de betere versie van jezelf in de spiegel ziet. Dr. Robin heeft als geen ander oog voor detail en garandeert een frisse, jongere uitstraling op een veilige manier.

Door de tijd te nemen voor iedere wens en goed te luisteren naar je wensen, bereiken we de mooiste resultaten met Botox, fillers en skinboosters. Een persoonlijk aanpak is bij ons vanzelfsprekend om zodoende de meest verfijnde resultaten te bereiken.

beautybehandelingen

Met welke beautybehandelingen WIJ JOU HELPEN

beautybehandelingen

DUURZAAM RESULTAAT >

Beautybehandelingen waar je op lange termijn nog van kunt genieten.

schoonheidsbehandelingen

SNEL RESULTAAT >

Snel resultaat zien. Op korte termijn de vruchten plukken van je beautybehandeling.

schoonheidsbehandelingen

Permanente make-up

Permanente make-up is kunst. Bij No Nonsense Beauty zijn we gespecialiseerd in alle technieken binnen de wereld van permanente make-up en geven we eerlijk advies. We begrijpen de huid, de genezing ervan en respecteren de huid waardoor het resultaat op een veilige manier behaald wordt.

Smaken verschillen en ieder mens is uniek: dat is dan ook de reden dat we graag luisteren naar je wensen en daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Kies je voor veilige permanente make-up volgens alle richtlijnen omtrent je gezondheid en ga je voor het maximale resultaat op een verantwoorde manier? Dan helpen we je graag!

Scroll naar boven