The Clinic

carbonpeel

PRX-T33

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid een flinke oppepper krijgt en straalt van gezondheid. Het is een eenvoudige en snelle behandeling waarna je het resultaat al direct in de spiegel ziet: een mooie, gezonde huid met een langdurige glow!

De algehele stevigheid en elasticiteit van de huid neemt toe terwijl de huidskleur wordt geëgaliseerd en de huid diep wordt gehydrateerd: PRX-T33 geeft onmiddellijk resultaat zonder enige “downtime” of bijwerkingen zoals vervelling of verkleuring. Dat wil jij toch ook?

Wat is het?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, huidverjonging op een natuurlijke wijze en het verbeteren van de huidstructuur door middel van een verfijnde peeling. PRX-T33 is een veilige behandeling om de totale conditie van de huid direct te verbeteren.

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe verjongingsproces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen op wat voor manier dan ook.

Het allergrootste voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels: biorevitalisatie. Deze natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging is de allernieuwste trend binnen de skincare industrie: de wens naar een gezonde huid zonder complicaties is ongekend groot. Bij No Nonsense Beauty – The Clinic bieden we huidverbetering en antiaging aan van het hoogste niveau en zijn trots PRX-T33 te mogen aanbieden bij onze klanten.

RF Fractional Needling

Hoe gaat de behandeling en moet ik dit herhalen?

PRX-T33 is allesomvattend: het verbetert de algehele huidgezondheid en stimuleert lichaamseigen collageen. Geen naalden, geen chirurgie en supernatuurlijk resultaat zonder vervelende complicaties zoals vervelling of blauwe plekken. Resultaten zijn direct na de eerste behandeling al zichtbaar: de huid is gladder, voller, rimpeltjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow die lang aanhoudt.

Voor een duurzaam en langduriger effect kun je het de behandeling een aantal keren herhalen. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté.

We geven je graag een op maat samengesteld advies, informeer naar de mogelijkheden.

Resultaten van de PRX-T33 Peeling

Resultaat Facelift Voor en Na
Litteken na behandeling
Rimpels rond mond

Litteken na facelift

Litteken van chirurgie na huidkanker

Rimpels rond de mond

Scroll naar boven