The Clinic

RF Needling

REVIEWS beautybehandelingen

Je leest hier de ervaringen van mensen die een behandeling bij ons hebben gehad. Natuurlijk zijn wij enorm trots op de mooie resultaten en de mooie woorden van onze klanten. Heb jij nog ergens vragen over? Stuur ons dan een bericht. We helpen je graag.

TEVREDEN CLIËNTEN

Nannie de Geus - V-LIFT

De huid van mijn hals is sinds mijn vijftigste veel slapper was geworden. Een operatie wil ik niet en de hals verstrakken zonder operatie is moeilijk. Ik ben ondertussen 72 jaar en heb deze behandeling vijf jaar geleden voor het eerst ondergaan. Ik voelde en zag toch echt verschil. En dan is éénmaal per jaar een behandeling een prima oplossing om het bij te houden. Ik zie er niet uit alsof ik weer 30 ben maar ben een tevreden mens met hoe ik er uit zie. En daar ben ik bij dit adres prima en eerlijk bij geholpen!

Rachida - Verwijderen permanente make-up

Wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen! Ik had mijn wenkbrauwen ergens laten tatoeëren en ben nog nooit zo verdrietig geweest. Ze waren te donker, erg grijs en het werd maar niet lichter. Ahmet heeft mijn wenkbrauwen 1 keer behandeld met laser en de kleur werd perfect! Mijn eyeliners ga ik zeker bij Ahmet laten zetten!

Joyce van Essen - Glam & Go Treatment

Ik wilde er op mijn bruiloft op mijn allerbest uitzien. Ik heb een vette huid en glim heel snel. Ook heb ik hier en daar al rimpeltjes en na een intake wist Ahmet zeker dat hij mijn huid glim- en rimpelvrij kon krijgen voor mijn bruiloft. Mijn huid is behandeld met de Hollywood behandeling en vervolgens zijn er collageendraadjes op mijn huid gelegd. Ik had een matte huid en sta zonder rimpeltjes op de foto’s! Dankjewel voor deze geweldige behandeling!

 

Reviews beautybehandelingen

Jacqueline de Wit - Permanente make-up

Ik heb lang getwijfeld of ik mijn wenkbrauwen wel moest laten behandelen met permanente make up. Vaak is het namellijk niet mooi of te donker. Via een collega ben ik bij Ahmet terecht gekomen. Zij had haar wenkbrauwen ook bij hem laten doen en ik had het niet eens gemerkt! Ahmet luistert aandachtig, geeft eerlijk advies en legt alles duidelijk uit. En achteraf ben ik superblij: mijn wenkbrauwen zijn natuurlijk, niemand ziet dat het niet van mezelf is. Ze blijven gewoon zitten en het scheelt een boel tijd met opmaken.

 

Joshua Kelder - RevitalHair treatment

Ik heb al eerder een haartransplantatie gedaan maar toch wordt mijn haar dunner. Nog een operatie zie ik niet zitten en ben door Ahmet behandeld met kleine prikjes met vitamines en thuis speciale shampoo gebruikt. Mijn haar wordt niet meer dunner en zit beter. Ik ben best ijdel en zie het kaal rondlopen nog lang niet zitten. Voor mij een perfecte oplossing, ik hoop dat er meer mensen de weg gaan vinden naar Ahmet.

Elvira Wilsterman - V-LIFT

Ik ben met een maagoperatie bijna 40 kilo afgevallen en mijn huid is verslapt. In mijn gezicht zie ik er nu ouder uit dan dat ik ben. De V-LIFT behandeling heeft ervoor gezorgd dat mijn toch iets strakker en gladder is waardoor ik me prettiger voel. Ik zie het vooral aan mijn kaaklijn en hals. Aan te raden voor iedereen die niet onder het mes wilt.

Serva Vucenic - RF Needling

Ik wou een gladde huid en mijn poriën weg. Dat heeft Ahmet mij gegeven. Ook zijn mijn kleine vlekjes minder. Ik was bang dat ik erg rood zou blijven maar dat was met een paar uurtjes weer weg. Hij weet ook erg veel en vertelt je alles. Ik zeg doen!

 

Anita Zaaijveld - SkinDNA

Ahmet weet waar hij het over heeft. Aan de hand van de uitlag van mijn test adviseerde hij mij behandelingen te nemen bij een andere specialist en hele andere ingrediënten in mijn crèmes te gebruiken. En nu na een aantal maanden merk ik dat mijn huid veel mooier en gezonder is. Ik ben blij met zijn eerlijke advies!

DUURZAAM EN SNEL RESULTAAT

Wij bieden behandelingen aan met duurzaam én snel resultaat. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen met verschillende hulpvragen behandelen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wil je meer lezen over de behandelingen? Bekijk ze via onderstaande linkjes.

Reviews beautybehandelingen

Uitstekende kwaliteit

Professioneel advies

Huidanalyses op maat

Scroll naar boven