The Clinic

revitahair

Revitahair Treatment

Revitahair Treatment is een behandeling waarbij vitamines en mineralen onderhuids ingebracht worden met een ultrafijn naaldje. De behandeling wordt gegeven op de hoofdhuid en heeft als doel het bevorderen van de groei en gezondheid van het haar en de haarzakjes.

wat doet de Revitahair Treatment precies?

De vitamines en mineralen zorgen onderhuids voor een herstel en stimulatie van de haarzakjes en talgkliertjes. Dat betekent dat het haar sneller groeit en dikker wordt. Ook wordt de hoofdhuid minder vet. Het haar wordt sterker, dikker en het haar krijgt meer volume. Haarzakjes die in de rustfase zitten gaan weer haartjes aanmaken en zwakker haar wordt krachtiger waardoor het beter in staat is om door te groeien.

Een Revitahair Treatment is voor iedereen die (nog) haar heeft maar problemen heeft zoals haaruitval, zwak en futloos haar of een vette hoofdhuid. Haarzakjes die niet meer actief zijn kunnen niet geactiveerd worden. Zwakke haarzakjes of haarzakjes die in de rustfase zitten kunnen opnieuw haar produceren. Het is dus geen methode om kaalheid weg te nemen terwijl bestaand haar wel dikker wordt. Ook is het erg effectief voor- of na een haartransplantatie.

Is de revitahair behandeling pijnlijk?

Een enkele keer kun je een klein prikje voelen welke voelt als een muggeprik. Over het algemeen voelt men zelden iets en is er nagenoeg geen sprake van bloeding of enkele andere complicatie.

revitahair
RevitaHair

Hoe gaat de revitahair behandeling en waar moet ik rekening mee houden?

Een Revitahair Treatment wordt op schoon haar gegeven. Je wordt dan ook verzocht om met schoon haar op je afspraak te komen. Als de hoofdhuid is ontsmet met huiddesinfectie wordt de speciale Revitahair Treatment solution oppervlakkig met kleine prikjes oppervlakkig in de hoofdhuid gebracht. Hier wordt een speciale pen voor gebruikt met de meest dunne naalden. Vervolgens geven we een korte hoofdhuidmassage om de doorbloeding te activeren en is de behandeling klaar. Na 24 uur mag de hoofdhuid natgemaakt en/of gewassen worden, en mag je stylingsproducten gebruiken of een bezoekje aan de kapper brengen.

Volgens de literatuur is het wetenschappelijk mogelijk om pas na een maand enig resultaat te hebben. In enkele gevallen merken mensen eerder een verandering aan hun hoofdhuid in de vorm van minder vettigheid. Ook komt een lichte jeuk een enkele keer voor welke een positieve reactie is. Voor de allerbeste en duurzame resultaten adviseren we een kuur te nemen van 5 behandelingen met 2 weken tussenpauze. Na het afronden van deze kuur is een losse behandeling eens in de 3-4 maanden aan te raden om de resultaten te verbeteren en voort te zetten.

REVITALASH

Heb je last van kale plekken in wimpers, wenkbrauwen of hoofdhuid? Lees dan even verder want Revitalash zou wel eens je blik in de spiegel kunnen veranderen…

Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Dr. Brinkehoff uit pure liefde voor zijn vrouw: door chemotherapie was zijn vrouw haar wimpers nagenoeg verloren. Nader onderzoek samen met andere cosmetische wetenschappers had een wimperserum als resultaat waardoor de wimpers voller, sterker en gezonder werden. Het wimperserum is vandaag de dag nog steeds wereldwijd een groot succes en er zijn vaak imitaties verschenen maar zonder succes. Inmiddels is het Revitalash assortiment een wetenschappelijk bewezen effectief product te noemen en is aangevuld met specifieke probleemoplossers voor wimpers, wenkrauwen maar ook het hoofdhaar. Voor de allerbeste resultaten adviseren we de Revitalash hoofdhaarproducten te combineren met de Revitahair haarbehandelingen.

Revitahair is een behandeling, en als ondersteuning adviseren we voor thuisgebruik; de shampoo, conditioner en mousse van Revitalash.

revitahair
ahmet nononsense

het verschil tussen een PRP- behandeling en een RevitaHair Treatment

Een PRP-behandeling wordt gegeven door het bloedplasma uit eigen bloed te filteren. Hiervoor moet men eerst bloedprikken waarna vervolgens het bloedplasma wordt gefilterd en terug geïnjecteerd in de hoofdhuid. Een PRP- behandeling is vrij pijnlijk en ondanks dat het direct werkt is de effectiviteit van korte duur. Een Revitahair Treatment daarentegen heeft ongeveer 6-8 weken nodig om effectief te worden, maar werkt langer door. Het voordeel is ook dat een Revitahair Treatment nagenoeg pijnloos is en er geen sprake is van bloedprikken.

TARIEVEN

TESTIMONIALS

Ik heb al eerder een haartransplantatie gedaan maar toch wordt mijn haar dunner. Nog een operatie zie ik niet zitten en ben door Ahmet behandeld met kleine prikjes met vitamines en thuis speciale shampoo gebruikt. Mijn haar wordt niet meer dunner en zit beter. Ik ben best ijdel en zie het kaal rondlopen nog lang niet zitten. Voor mij een perfecte oplossing, ik hoop dat er meer mensen de weg gaan vinden naar Ahmet.

Joshua Kelder

Mijn haar is erg uitgevallen nadat ik Corona heb gehad. Mijn kapster vertelde me over deze behandeling en heb totaal zonder enige verwachting de behandelingen bij Ahmet ondergaan. Ook de producten voor thuisgebruik merk je echt van dat ze iets doen. Ik had na drie maanden echt dikker haar. Het moet nog even doorgroeien maar ik merk zeker verandering. Aanrader voor iedereen met dun haar!

Marina de Jonge

Scroll naar boven