The Clinic

RF Microneedling

RF Microneedling met SylfirmX

RF Microneedling met SylfirmX is de personal trainer als het gaat om collageenaanmaak in de huid. Collageen is het cement tussen de huidlagen, en zorgt voor volume en stevigheid waardoor rimpels en huidverslapping vermindert. Wil je het meest huidvriendelijke op het gebied van huidverjonging? RF Microneedling it is! Zowel cosmetische doeleinden zoals een antirimpel effect of strakkere huid als medische doeleinden zoals het behandelen van striae of littekens geven zichtbaar resultaat.

En met het nieuwe SylfirmX RF MicroNeedling apparaat komen we steeds meer in de buurt van perfectie: een gevoelige huid, pigmentvlekken, acne of couperose: met specifiek samengestelde behandelingen kunnen we behalve huidverjonging ook de huid verbeteren. En dat is na één behandeling al zichtbaar!

WAT DOET RF Microneedling IN EN OP DE HUID EN HOE VERLOOPT HET PROCES?

Het RF Microneedling apparaat van SylfirmX heeft diverse programma’s waardoor het een nauwkeurige behandeling volgens huidtype of gewenst resultaat geeft. De minuscule, steriele naaldjes gaan een bepaalde diepte in de huid en hebben 3 effecten op de huid. Namelijk het openen van de huid, het verwarmen van de huid met (gepulseerde) radiofrequentie en het stimuleren van het collageen.

Dat laatste is een lang termijneffect en begint pas te werken na 3 weken en werkt 3 maanden door. De eerste twee effecten vinden direct plaats en zorgen voor een directe glow, verfijning van de poriën en een directe volume. Bovendien kunnen we door specifieke programma’s op het apparaat huidproblemen zoals rosacea, gevoeligheid, couperose, pigmentvlekken of zelfs acne doelgericht behandelen.

Tijdens de behandeling kunnen er werkstoffen toegevoegd waardoor we heel doelgericht kunnen werken. Zo zien we bijvoorbeeld door de toevoeging van polynucleotiden duidelijk beter resultaat bij huidproblemen.

rf microneedling
rf microneedling

EEN BEHANDELING MET SYLFIRMX RF MicroNEEDLING

Cosmetische behandelingen met SylfirmX RF Microneedling zijn uitgebreider. De huid wordt gereinigd, gepeeld, behandeld met RF Needling en vervolgens wordt de behandeling afgesloten met optioneel een skinbooster en verzorging. Wij zijn groot fan van polynucleotiden als extra toevoeging voor mooier resultaat. Vraag naar de mogelijkheden of een aangepast advies.

RF Microneedling behandelingen met een medisch doeleind, zoals littekenbehandelingen of striae zijn vergelijkbaar. Anti-aging is net topsport en de huid is lui. Door de juiste behandelingen met regelmaat te herhalen wordt het resultaat onderhouden. Daarnaast zijn de juiste producten of werkstoffen onmisbaar. Wij geven altijd helder en eerlijk advies over hoe het resultaat het allerbeste onderhouden kan worden.

HOE IS EEN OPTIMALE KUUR OPGEBOUWD EN WAAROM EEN KUUR?

De kracht van anti-aging, huidverjonging en huid corrigerende behandelingen zitten in herhaling. Door met regelmaat de huid op de juiste manier te prikkelen zal de huid zich verbeteren. Afhankelijk van het gewenste en realistische verwachtingspatroon, zal er altijd minstens 3 weken tussen de behandelingen zitten. Alle mogelijkheden en het meest ideale programma is persoonlijk en wordt tijdens een intakegesprek besproken.

Tarieven

rf microneedling

Al deze benamingen geven aan dat de huid op een gecontroleerde wijze door middel van naaldjes oppervlakkig beschadigd wordt. Dermapen is een merknaam en zo bestaan er meer merknamen voor vergelijkbare hulpmiddelen waarmee de behandeling wordt uitgevoerd. Microneedling is een verzamelnaam voor alle behandelingen met naaldjes met huidverjonging en anti-aging als doel. SylfirmX Microneedling is de next level in skin needling en maakt ook de huid warm met radiofrequentie waardoor de behandeling meer en sneller resultaat geeft. Ook is SylfirmX Microneedling geschikter voor een oudere huid of een huid met zonbeschadiging of andere huidproblemen omdat het meerdere problemen tegelijkertijd behandelt. Het resultaat van één SylfirmX Microneedling behandeling staat gelijk aan ongeveer 2-3 microneedling behandelingen. Met het toevoegen van polynucleotiden als skinbooster zien we resultaten die steeds langer aanhouden.

De meest perfecte behandeling bestaat niet. Huidveroudering is een complex proces en is afhankelijk van meerdere factoren. Wij zijn voorstander van het maken van behandelprotocollen op maat, waar we met het meest optimale behandeladvies als advies zullen voordragen. Hierin worden alle behandelingen waar we voorstander van zijn overwogen en besproken. Ons advies is een DNA-huidanalyse te ondergaan alvorens een intensief behandeltraject te ondergaan.

Morpheus8, Vivace, Scarlett… allemaal merknamen voor een RF Microneedling apparaat. Er zijn verschillende machines onder verschillende namen op de markt. Uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde doel, en toch hebben ze ook allemaal hun eigen beperking. Wij hebben gekozen voor SylfirmX: een apparaat dat wordt ondersteund door de vakliteratuur en waarbij veiligheid voorop staat. Hierdoor wordt oververhitting van de huid voorkomen terwijl de radiofrequentie nauwkeuriger afgegeven kan worden door middel van fijne pulsen. Het resultaat is een jonge en probleemloze huid zonder overstimulatie.

Zonder naaldjes is het niet mogelijk de huid te openen. Door de huid gecontroleerd en oppervlakkig te ‘beschadigen’, geeft het lichaam een bepaalde reactie waardoor collageen wordt gestimuleerd en waardoor de huid zich zal verjongen. Dit proces is volledig veilig. Sterker nog: doordat we de huid oppervlakkig behandelen en warmte afgeven aan de huid geeft dit een heel diepgaand en lang houdbaar effect. Dankzij de radiofrequentie is het helemaal niet nodig om de huid diep te behandelen.

Wil je meer lezen over deze en andere huidbehandelingen? Neem dan een kijkje bij onze blogs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij spreken je uiteraard graag. Via onderstaande gegevens kun je contact met ons opnemen. Tot snel!

Om de kwaliteit van onze persoonlijke aanpak te kunnen waarborgen, maken wij geen gebruik van whatsapp.
Voor het maken of wijzigen van afspraken willen wij je verzoeken om telefonisch contact met ons op te nemen. Informatie over behandelingen delen wij graag tijdens een (gratis) 1e consult.

Scroll naar boven