The Clinic

SNEL RESULTAAT

Wil je op korte termijn shinen? Dat kan! Met onze Glam & Go snel resultaat behandelingen is dat haalbaar. Botox, fillers, collageenbehandelingen: Glam & Go treatments zijn een vast onderdeel binnen ons behandelprogramma. Wel een statement: Met onze Glam & Go treatments mag je glow gezien worden.

WAAR BEN JIJ NAAR OP ZOEK?

PERMANENTE MAKE-UP

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van natuurlijke permanente make-up en beheersen alle technieken om jouw wens te vervullen. Heb je al permanente make-up maar ben je niet tevreden? Dan kunnen wij dit voor je verwijderen. Uiteraard werken we volgens alle strenge veiligheidsvoorschriften en zijn we GGD- gecertificeerd. 

BOTOX, FILLERS, SKINBOOSTERS

Botox en fillers geeft je de mogelijkheid om er jonger uit te zien. Ook worden Botox en fillers gebruikt voor medische doeleinden, zoals bijvoorbeeld migraine, tandenknarsen, overmatige transpiratie of het corrigeren van een hazenlip

GLAM & GO FACIALS

Hey gorgeous! Wil je er stralend uitzien op een feestje? Of wil je fijnere poriën en een supermatte huid? Dankzij onze Glam & Go behandelingen straalt je huid van gezondheid en heb je die extra glow waar je letterlijk lekker van in je vel gaat zitten

PRX-T33 Peeling

Wil jij ook een fantastische glow? Dat kan al in één behandeling dankzij PRX-T33! Deze nieuwe generatie peeling is revolutionair op het gebied van huidverbetering en antiaging.

BEFORE AND AFTER

Voelt een huidbehandeling nog als een grote stap? Laat ons je dan gerust stellen door middel van onze before & after klantverhalen. De klantvragen waarmee ze bij ons kwamen en het eindresultaat waarmee ze onze praktijk weer verlieten.

Snel resultaat huidbehandelingen

KENNIS EN VAKMANSCHAP

PERSOONLIJKE AANPAK

COMPLETE VERZORGING

Scroll naar boven