The Clinic

Pigmentvlekken

verwijderen pigmentvlekken

Ouderdomsvlekken, levervlekken, melasma… allemaal vormen van pigmentvlekken waar niet iedereen even blij mee is. Er. Bestaan diverse soorten pigmentvlekken die allemaal op een andere wijze behandeld dienen te worden. Het belangrijkste verschil in pigmentvlekken is dat ze oppervlakkig (epidermaal) of diep (dermaal) in de huid zitten.

 

Behandelen van pigmentvlekken

Oppervlakkige pigmentvlekken zijn makkelijker en met succes te behandelen met diverse peelings en specifieke producten voor thuisgebruik. Een goed getrainde huidspecialist kan u hier prima bij helpen.

Het behandelen van dieper gelegen pigmentvlekken vereist een andere benadering en andere expertise. Zo is het onmogelijk diep gelegen pigmentvlekken te behandelen met enkel producten. Bij No Nonsense Beauty The Clinic werken we met een geavanceerde en veilige ND-YAG laser om dieper gelegen pigmentvlekken succesvol te behandelen. Hiervoor is het wel belangrijk dat de pigmentvlek duidelijk zichtbaar is en duidelijk afgebakend is. Het is mogelijk om pigmentvlekken zowel in het gezicht als op het lichaam te behandelen en een enkele behandeling geeft al perfect resultaat.

revitahair
RF Fractional Needling

HOe onstaan pigmentvlekken?

Pigmentproblemen staan direct in relatie met blootstelling aan zonlicht. Uv-straling stimuleert de aanmaak van pigment welke zich altijd zal uiten in de aanmaak van nog meer donkere vlekken. Daardoor is het noodzakelijk om dagelijks een goed en wetenschappelijk onderbouwd zonneproduct te gebruiken. Wij werken met de zonbeschermingsproducten van Heliocare om bestaande pigmentvlekken te behandelen en om verdere aanmaak van pigmentvlekken te voorkomen.

rf needling

ND-YAG laser

Wil je meer weten over onze pigmentbehandeling met de ND-YAG laser? Lees dan onze blog via deze link

Scroll naar boven