The Clinic

v-lift

V-lift

Tijdens een V-LIFT behandeling wordt de huid ‘opgetilt’ en glad gemaakt, zonder chirurgie. We werken ONDER de huid en niet IN of OP de huid. De spiermassa onder de huid wordt aangesterkt. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? We vertellen je er hier graag meer over.

Hoe verloopt de V-LIFT behandeling precies?

Een V-LIFT-behandeling werkt ONDER de huid en niet IN of OP de huid. Als een facelift zonder operatie. Na de behandeling zie je niks aan de huid waardoor je naar al je afspraken kan. De V-LIFT-behandeling heeft 3 maanden nodig om onderhuids het resultaat op te bouwen en de huid te verstrakken. Direct resultaat is dus niet mogelijk: V-LIFT is een duurzame behandeling. Waarom?

V-LIFT werkt op basis van gebundeld ultrageluid: een methode die al jaren wordt toegepast in de medische wereld voor het maken van echo’s. Het ultrageluid gaat dwars door de huid en doet niks met de huid: er zijn ook geen huidbeschadigingen zichtbaar. De energie van het ultrageluid gaat naar de spieren en pezen en maakt daar microscopisch fijne gaatjes. Hierdoor komt de collageen- en elastine-productie onder de huid op gang. Het resultaat is na 3 maanden zichtbaar en bouwt zich na een jaar weer af. Een jaarlijkse onderhoudsbehandeling wordt aangeraden.

huidbehandelingen
v-lift
v-lift

in welke huidlaag werkt de V-LIFT-behandeling?

De V-LIFT-behandeling werkt niet in de huid, maar onder de huid in de spieren en de pezen. Daardoor is het resultaat ook niet te vergelijken met huidbehandelingen: een dieper effect geeft een duurzaam resultaat.

EEN OPTIMALE KUUR

Allerbeste resultaten worden behaald door de behandeling na 3 maanden te herhalen. Iedere behandeling werkt 3 maanden door: dit betekent dat het mooiste resultaat 3 maanden na de allerlaatste behandeling wordt verkregen.

Het resultaat kan het beste onderhouden worden door de behandeling één keer per 9 maanden tot een jaar te herhalen. Hiervoor is een losse behandeling voldoende.

het verschil tussen huidverslapping en volumeverlies

Huidverslapping wordt veroorzaakt door elastineverlies en herken je aan te veel huid. Volumeverlies wordt veroorzaakt door collageenverlies en herken je aan rimpels en een minder dikke huid. Het huidbeeld is dus anders en dient ook anders behandeld te worden. Wij zijn een voorstander van het combineren van behandeltechnieken waardoor we zowel huidverslapping als rimpels kunnen behandelen.

TARIEVEN

V-lift

TESTIMONIAL

Ik ben 57 jaar en ik wil er voor mijn leeftijd goed uit zien. Een operatie vind ik eng en zal dat nooit gaan doen. Deze behandeling heeft mijn huid strakker gemaakt en geeft me een frissere uitstraling. Je hebt wel wat geduld nodig, want het werkt niet direct. Ik heb alleen mijn frons laten prikken met Botox en daar lieg ik dan ook niet om. Ik heb het ook aan mijn vriendinnen verteld die me er goed uit vinden zien.

Ik ben met een maagoperatie bijna 40 kilo afgevallen en mijn huid is verslapt. In mijn gezicht zie ik er nu ouder uit dan dat ik ben. De V-LIFT behandeling heeft ervoor gezorgd dat mijn toch iets strakker en gladder is waardoor ik me prettiger voel. Ik zie het vooral aan mijn kaaklijn en hals. Aan te raden voor iedereen die niet onder het mes wilt. ‘

Elvira Wilsterman

VEELGESTELDE VRAGEN

Collageen zorgt voor stevigheid van de huid en is een eiwit waar we veel soorten van hebben. Wist je dat het menselijke lichaam volgens de wetenschap 24 soorten collageen heeft? Zo heeft iedere huidlaag een andere collageensamenstelling. Hierdoor is het noodzakelijk om collageenbehandeling vakkundig uit te voeren en de huid te voorzien van de juiste behandelmethoden.

Elastine is het natuurlijke korset van de huid en zorgt voor de rekbaarheid van de huid. Door diverse invloeden zoals afvallen, zwangerschap maar ook veroudering kan dit minder rekbaar worden. Dit uit zich in overtollig huid en huidverslapping. Elastine verlies is lastiger te behandelen dan collageenverlies, maar er zijn zeker mogelijkheden.

Na een uitgebreide intakegesprek en huidanalyse wordt bepaald of de focus op collageenbehandelingen of huiverslapping ligt en worden alle behandelopties besproken.

Niets! Het mooie van de V-LIFT-behandeling is dat er geen huidbeschadigingen zijn. Direct na de behandeling kan je dagelijkse leven met alle gewoontes gewoon opgepakt worden.

Scroll naar boven